image

Гостување на Марија Томеска директор на Еуролинк Осигурување во емисијата Тренд на 24 Вести 23-3-2014

дел 1

 

дел 2

 

 

Утринска програма Алфа телевизија 25-3-2014

 

 

Утринска програма Канал 5, 18-03-2014

 

 

14-12-2012

Од Утрински Весник 14-12-2012 - (слика)

Од Вест 14-12-2012 - (слика)

 

ТВ прилог, емитуван  на 13.12.2012 на сител тв.

 

 

Прилог на Канал 5

 

 

 

 

 

Purchase insurance online - fastest and safest to your insurance